Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad R. Död föder inte liv, enbart mer död.


Min Önskan

Till R.

Det är mörkt i mitt rum. Enbart en svag lampa försöker förgäves lysa upp min tillvaro, men bidrar istället bara desto mer till den hopplösa känslan. Jag står i ett hörn och letar febrilt efter en spricka i väggen, efter ett enda tecken på brist i perfektionen som omger mig. Den perfekta illusionen håller mig fången, men genom fönstret kan jag ana konturerna av ditt ansikte.

Jag vill ut härifrån, jag vill fly till dig, men mörkret håller mig kvar. Men kanske en dag så stiger solen än en gång. Kanske en dag så spränger dess strålar genom mitt fönster och in i rummet. Kanske när den dagen kommer så förintas illusionen för evigt och jag får brinna här, i ljuset av solgudinnans skönhet. Jag längtar så efter den dagen, då jag får se dig.




Prosa (100-ordare) av Nous Somme Du Soleil
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-18 22:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bokmärkes.
2011-05-18

  lodjuret/seglare VIP
Första delen och till viss del även andra, påminner om en gammal film av Roman Polanski, den heter 'Hyresgästen' och handlar om en man som gradvis mister förståndet i sin ensamhet. Jag ger din text trenne pajer på rabarber, samt en kanna vaniljsås att äta till.
2011-05-18

  RosieLoveHeart
så vackert så man spricker
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Nous Somme Du Soleil
Nous Somme Du Soleil

Mina favoriter
Jag dog igår
Tågresan