Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På evighetens strand

Skall vandra på en strand
långt bort från sorg och strid
en plats där lycka råder
en plats med ljuvlig frid
mitt bagage är kvar på jorden
inga bördor inga tvång
min själ ska bliva frisläppt
sjunga ut i glädjesång!





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-26 01:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja dit längtar också jag.
2014-07-26

  louisegirl
Åh så vackert skrivet
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP