Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe rensar magen ;)

Härliga morgonstund
ser solen lysa idag
njutit av mitt kaffe
nöden har ingen lag !







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-19 09:59



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Hi hi.... tack för ett morgonleende. Du linda in det fint ;)
2011-05-20

  Julio VIP
och jag på min lediga dag, har slut på mitt kaffe..:(
2011-05-19

    ej medlem längre
Applåd.Skönt att tömma sig ibland.
2011-05-19

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP