Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröjgalen



Minns du den gången
när jag sa till dig

"Om jag vore närmre... kunde jag höra musiken du spelar"

Och du sa nåt om våra läppar
bad mig blåsa för att se om du kunde svalna

men jag ville aldrig hejda din lust





Dagbok av Smultris
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-12-28 00:42



Bookmark and Share


  sorgsen
Ja dethär känns ju igen.
Om nära inte vore så långt borta.
lusta är lika farligt som gudomligt
2006-02-05

  Jessica Ewa
Det sista stycket är fenomenalt bra skrivet!
2005-12-29

    jahapp
hehehe gillade denna...vem fan vill det liksom? :)
2005-12-28

    BrokenHearted
'bad mig blåsa för att se om du kunde svalna'

damn, du tar mig med storm... braaaaaa *stående applåder*
2005-12-28

  Anna H
Snyggt skrivet! Jag gillar den här stilen! Men jag förstår inte riktigt rubriken... Men vad spelar det för roll, den fångade mitt intresse i alla fall.

Det känns kryptiskt och mystiskt, men mysigt och lustfyllt. Bra knåpat!
2005-12-28

  mariann
Slutraden - magnific!
2005-12-28

  sol
underbart! gillar de sista två...höjer livslusten...
2005-12-28

  Per Rydberg
Luftig som en varm melodi. Het som kärlekslängtan och skön att läsa!
2005-12-28

  Roger VIP
Får en varm och mysig känsla av den här dikten, men med en sorgsen underton..
2005-12-28
  Smultris
Smultris