Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

boken är stängd

bladet skrivs och bläcket är knappt torrt
den rykande svärtan av ångest bränner mina ögon

som torkas av fukten som tränger fram i lidande floder
av tankar och handlingar som du inte fått

blödandes på golvet lämnar jag dig med min medvetenhet
skrivandes vår bok med ditt röda blod i dåtid

men

nu är boken är stängd




Fri vers av Fredric
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-12-27 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric