Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad



Tydligt hörs meningar som inte har mening
Tydligt syns saker som inte existerar
Tydligt känns känslor som inte är avsedda

Förmodligen sägs meningar som inte har mening
Förmodligen existerar saker som är osynliga
Förmodligen finns känslor som inte är

Tydligen är denna värld inte anpassad åt mig
Tydligen är jag inte anpassad åt denna värld
Tydligen…

Kan inte skratta
Kan inte gråta
För jag vet inte om det…är




Fri vers av alfa VIP
Läst 543 gånger
Publicerad 2005-12-27 10:10



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Känner igen mig i tvivlen du framför.
Vad är sannt, vad är inbillning ?
Det som är verkligt för någon existerar ej för någon annan.
Behöver alla passa in ?
Är det normalt att passa in i en värld som är helt galen ???
2006-01-03

  Per Rydberg
Du får mig att förstå det tvivel på existensen du beskriver. Kan jag lita på mina sinnen är frågan sikten ger läsaren och svaret kan egentligen aldrig en människa förmedla till en annan. Däremot kan jag säga att din framställning är hur tydlig som helst, men i ordens värld kan vi inte förmedla liv, bara beskriva och berätta hur vi upplever livet!! Tack för att du ställde frågan så klart; den är viktig!
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén