Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kopior finns bara digitalt


Cirkeln sluts inte!

Cirkeln sluts inte
den förgörs
och lägger sig på ytan och rymmer med oss

vi har ställt frågan
och aldrig förstått svaret, på de sällsamma rundgångar som omsveper
och vi dör enbart med utandningsluften

kan skenet vara lojalt
när passager alltid skapar drag
och vi vattnas med falska drömmar

vi söker vägen som lyser av tända ljus
men ser bara målet
aldrig färden dit

så Cirkeln sluts inte
den förgörs

det spelar ingen roll hur mycket du än protesterar
regerar
funderar
och kapitulerar

svaret blir detsamma
även när frågan kastas
mot vitkalkade betongväggar
frågorna är utav enheter
som rinner nedför förlorade

vi når inte tillbaka
vi finns inte i ett igår
för Cirkeln sluts inte

den förgörs




Prosa av Max Poisé
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-20 20:59



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Riktigt bra måste jag säga
Jag B.M denna =)
2011-05-20

  aol
gillar ditt spesiella sätt att se din vinkling av en närvaro
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé