Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga dagar

Ibland är det svårt att se dig vid min sida,
när tiderna är tunga.

Men jag vet att du är där,
speciellt när jag behöver dig.

Så snälla, släpp inte taget om mig.
För jag behöver dig så förtvivlat.




Fri vers av Frozen Fucker II
Läst 222 gånger
Publicerad 2011-05-20 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frozen Fucker II
Frozen Fucker II