Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen

Tårarna faller som röda höstlöv

Hjärtat slår så hårt som en sten

Andetagen är som vindens bris

Lyckan är som solens strålar

Olyckan är som den gröna sopkorgen




Fri vers av LUTHER
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-20 20:23



Bookmark and Share


  Tim Hammarberg
Denna är tilltalande. Avskalad och hård. Men ändå så full.
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER