Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid..



En varm bris från havet smeker våra kroppar..

som nyss blivit smekta av varandras längtande händer..

kyssta av våra längtande munnar..vilda..heta..och galna..

vi finner näring till livet i varandra..då..nu..och för alltid..

så kommer det att vara..i både själ och hjärta..alltid..




Fri vers av passionsblomman
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-20 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman