Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önska en önskning

Vem kan önska sig en önskan?
Vem kan önska sig en dröm?
Man kan önska sig allt,
men det enda man får
är en ouppfylld önskning igen




Övriga genrer av Missi VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2005-12-27 12:51



Bookmark and Share


  rebecca d
nja, inte nödvändigtvis...är väl viktigt med drömmar? och ibland..är det just dem...man får...:)))
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon