Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elddansen

du, Bacchus, jag känner din iver inom mig
yvigt irrande tankar som värker moderat

du, Bacchus, dina kyssar stärker min själ
som en själavårdskassett lagrad på fat

du, Bacchus, du förtrollar mig med ditt rus
dansandes i eldens lågor i natten

du, Bacchus, du bränner mig
släcker dig med ett glas vatten




Fri vers av Fredric
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-12-27 13:13



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
ja, så är det nog: bra beskrivning av vinets/alkoholens dragningskraft o vad som händer...till slut: bränner, måste släckas...
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric