Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poker romans

I dig fann jag allt det där
jag inte hittat på annat håll
Du gav mig hoppet om att
allt kan börja om
igen

Jag trodde slutet hade
slukat mina sinnen
och en röd soluppgång
fick mig att känna
lugn

I dina andetag
Är världen i harmoni
men i din frånvaro
känns ingenting logiskt
Jag andas din luft
för att balansera mitt sinne
Jag lever på din beröring
för att känna mig levande
och varm

När du går
då stannar min värld
När du går
är min existens
i upplösningstillstånd

Jag vill inte riktigt erkänna
att du bara är en
övergångsfas
Men du vet
att jag behöver dig

Och det är okej att
Du spelar andra kort
Jag bluffar varje steg
i våran poker romans
Du kör alltid
säkra kort medans
Jag sattsar alltid allt
på fel kort

Du rubbar min existens
Men inget får mig
att känna mig mer
Levande
Du spelar mina kort
som om du aldrig
gjort något annat






Fri vers av S.N.
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-21 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.