Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till V. Hoppas du inser hur fantastisk du är. Din lilla sol.


Till V.

Lilla vackra flicka

håll ditt huvud högt.

Strunta i deras ord

du är bättre än så.



Jag vet hur ont deras ord gör

hur djupt in de når.

Men lita på mig

de kommer aldrig förstå.



De ser inte samma som jag.

De ser inte din vackra personlighet

ditt skratt och ditt tålamod.

Stackars arma dårar som inte lyckas se.



I mitt hjärta finns du

långt in där ingen kan hitta dig.

Jag kan inte rädda dig från verkligheten

men jag kan alltid finnas där för dig.



Jag må inte vara så stark

men jag lovar dig

jag finns alltid här.

Beredd med en hjälpande hand.



Du är mer än vad du tror

min älskade vän.

Hoppas du en dag kommer se

hur värdefull du verkligen är.




Fri vers av desideratum
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-21 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum