Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt med stillhet..

Skönt nu är det stilla
för dagen har släckt ner
blickar upp mot himlen
fullt av stjärnor ser
dom lyser starkt om natten
som hopp i mörkrets tid
sömnen är på ingång..
snart tar gryningsljuset vid








mare









Fri vers av mare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-22 00:51



Bookmark and Share


  Järnkatten
Lugnet känns i din text, fint :)...
2011-05-22

    ej medlem längre
En skön stund ensam med sig själv.
2011-05-22

  Bibbi VIP
Sprider harmoni.
2011-05-22

    ej medlem längre
Rogivande !
2011-05-22

  Osvalds_Dotter VIP
Denna gillade jag,
stillheten också...
lugn och ro...
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP