Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej tack!

Vem ska jag vara
om jag inte får vara jag?!
bli en kopia
nej tack!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-22 22:23



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
ja tack skicka en kopia
2011-05-23

  Bibbi VIP
Vårt tal ska vara ja eller nej säger bibeln.
Denna text ett viktigt påpekande.
2011-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Att vara rösten av en som ropar i öknen och att vara en kopia är två helt skilda saker.
2011-05-23

  walborg
Vasst och fint formulerat!
2011-05-23

    ej medlem längre
Bra att säga ifrån på skarpen!
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP