Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

datastörd


hon är ett vrak
en produkt av vår tid

glömd och gömd
framför dataskärmens flimmer

ett utrum
i formlösa kläder
med bh-lösa bröst
på en blekfet mage




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-22 20:56



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Fyndigt med
spammig
blinkning
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP