Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

än är det söndag


att leva imorgon
redan idag

är att inte
ge livet en chans




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-22 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men du...nu tog du mig på bar gärning!! Just sån är jag! Att fånga dagen vet jag inte vad det är utan jag planerar nästa dag..idag!
Jag ser denna som aforism, en oerhört viktig sådan, en väckarklocka för många!
Bokmärke blir det här!!
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP