Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade kaffe..

Nu så har jag druckit kaffe
redo för att skriva mer
njutit av den goda drycken
utan den jag mindre ler
så beroende jag blivit
varje morgon måste ha
för att vakna tänka bättre
kaffet får mig att må bra ;)







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-22 23:18



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Skål! Zoega, Skånerost. Jag gillar din åsikt och kaffe.
2011-05-23

  Järnkatten
Nog är man en koffeinjunkie alltid ;), två rejäla koppar av svartaste india malabar och jag är redo för världen ;), kul text!!
2011-05-23

  Lars E Jönsson
dricker bara nespresso
2011-05-23

  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2011-05-23

  Larz Gustafsson VIP
En härlig dryck.
Förstår mig inte på mormonerna.
2011-05-23

  walborg
Texten härlig - skulle kunna säljas till Gevalia eller någon annan ...
2011-05-23

    AA VIP
Stämmer. Finns det något bättre än kaffedoften på morgonen. Alltid lika ny och välkommen. Kaffet är även mitt livselexir och nödvändigt för att komma i gång. "Låter som man är drogad...."
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP