Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här bor inga baksmällar, kommer aldrig att göra..


Härliga morgon..

Härligt med måndag morgon
lätt kliver jag ur säng
inspirerad att börja dagen
så här låter min refräng:
"ja det är måndag morgon
mitt huvud känns så lätt"
beror säkert på mitt sunda
"förnuftiga" levnadssätt..







mare









Fri vers av mare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-23 09:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, Povels var ju inte särskilt sunt.
Privat var det nog det, men inte i visan.
2011-05-24

  Lars E Jönsson
baksmällart = smällar där bak eller????????????
2011-05-24

  Maiah VIP
underbart..hehe...den ska jag sjunga imorgon bitti...
2011-05-23

    ej medlem längre
Bra..ska också börja de flesta dagarna så :) !
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP