Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som är svårt att sätta ihop,

Så som solens starka sken
stekte smöret som smält silver,
eller erfarenheten ekade enkelt
genom Englands enkla eka.

Elektroniken erfaras enkel
enligt europer ej enligt Edvard eriksson.




Fri vers av Nytid
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-23 22:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Funderar...förstår...
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid