Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man åker in i den när man behöver lagas, sen förhoppningsvis kommer man ut hel.


Depå

Runt omkring mig sitter personlighet och charm.
Lager på lager

Där finns saker som kan sägas,
minnas,
att ta tag i och göra blåmärken på

Jag är inte som du.
Du är tunn som silke utan avslöjanden:
Enkel, vacker, och skoningslös

Jag vill slita av min personlighet,
riva bort mina minnen,
bränna upp allt det du slarvigt gav mig

För från din sida sett var det lätt
För mig, var det förödande




Fri vers av meeoorw
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-12-27 20:18



Bookmark and Share


  Tofan
shit...
vad bra ^^
det känndes som man kännde igen dig lånt inne i texten.
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw