Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina vingar kan du låna

 

Du kan låna mina vingar
en stund
Se om de håller
om de bär
Flyg en runda 
kom sedan tillbaka.

Du kan låna mina vingar.




Fri vers av Andasin
Läst 818 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-12-27 20:35



Bookmark and Share


  ~~*MariamAurore*~~
fint :)
2008-01-30

    Cajsa
Jag lånar gärna dina vingar. Jag lovar att lämna tillbaka dem sen
2005-12-29

  Ingrid Nilsson
Bra! Jatack,jag lånar dem!
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin