Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden rinner..

Blir påmind
mer och mer
hur livets
dagar går
tiden bara
rinner..
aldrig tillbaks
den får..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-24 09:37



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Ju äldre du blir desto snabbare rinner tiden!
2011-05-26

  Coinriocht
Stämmer så bra så, därför ska man ta vara på den tid man har =)
2011-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Tack och lov för det. Varje dag för mig närmare målet.
2011-05-24

  Lars Hedlin
Stark
2011-05-24

    ej medlem längre
Så sant !
2011-05-24

  Järnkatten
Det är ovillkorligen så...:/..
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP