Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

 


Det stora hjärtat
tog omvägar
så fort det närmade sig
verkliga möten som
kunde leda till något.




Fri vers av Andasin
Läst 874 gånger
Publicerad 2005-12-27 20:39



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
Denna och många,många fler av dina dikter - och dina bilder- så sällsynt,äkta vackert. Gripande.
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin