Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så känner man ibland.


Lämna avtryck

kyss min badrumsspegel
och låt ångan
fly fritt


låt dina läppar vara kvar

lägg sen


din hand mot min spegelbild

och bara

stanna ett litet tag






Fri vers av Matilda E. Stridsberg
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-24 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg