Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

semester

inte ens när jag sover är jag helt ledig

bearbetar dag



får hålla mig vaken för att kunna få semester




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 435 gånger
Publicerad 2004-07-19 11:47



Bookmark and Share


    Idun 1
jag håller på att flytta både dag och natt :) En vecka semster fick jag iaf.
2004-07-26

  Myself
aldrig ska man få vara ledig...
2004-07-19

    Agneta VIP
Gillar tanken.. :)
2004-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP