Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smälter av tanken & minnet.

Ditt leende värmer min själ!
Din själ får mig att le!
Du tog av dig skäpet & sedan
bad du mig att jag skulle skärpa mig
du trängde fram ett leende som
värmde det kalla rummet som vi
befann oss i,

Jag utbrast med gjädje:

- Jag kan skärpa mig om jag
får låna ditt skärp, älskade.

Du utbrast:

- HaHa, Du är underbar.

Känslan i din närvaro fängslades i mitt hjärta,
än idag värmer våra minnen mitt inre.




Fri vers av Nytid
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-25 09:28



Bookmark and Share


    Molotovcocktail
Ditt försök till att blanda humor, kärlek och poesi misslyckas drastiskt.
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid