Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sista raden i sista versen; jag är gay


när stoltheten slår rot

Jag har hissat flagg
och låter blicken gro
Jag har slutat hysa agg
slår mig ned och finner ro

Jag har hittat mark
bygger och slår rot
Jag har stått med båda ben
stadigt på en brygga
Testar stå på en fot

För jag är jag
Och jag står stark
Trots hårda vindar




Fri vers av Lipshit
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-25 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit