Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

venture

det fångar när det hittar
sen dör det bakom
förintad av sitt hat

där finner vi

låt din barm vila
det kommer en stjärna som gungar sömnen till soluppgång

vi är massiva
där bortglömda parasiter får lystmäte
vi är fantastiska
när avunden ekar djupt från avgrunden

vi har lärt oss att gömma
ståendes med bara fötter
och ser vattnet porla så oerhört vackert

där finner vi

det fångar bara när det hittar
sen elimineras ljudet av dess eget skrik
när tomheten gapar tillbaka

vi är styrkan
där omvärldens konflikter bara retar
de sinnen som oskyldigt vinkar tillbaka

där finner vi

så blunda i ljuset
res med mig
låt oss fånga och förstå
att det krossade glasen bara är av kubiska splitter
när ytan plötsligt strömmar av påhittade vindar

vi är utav ett förflutet
där framtiden gapar oviss
men spänningen låter sinnena få tala

och det gör oss unika

där finner vi

det fångar bara när det hittar
så låt kärleken frodas ur passager av blickar

vi är aldrig ett
när vi springer bort

vi kan gömma oss i utrymmen
ta brutna ådror i famn
torka ut de tårar som ramlar
och bada i den skönhet vi finner
för det fångar bara när det hittar

och där finner vi




Prosa av Max Poisé
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-25 18:29



Bookmark and Share


  Meredith Ferlicia
Ok...jag ger mig!
Den här är bra!
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé