Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behövs ingen ingress.


Igårkväll.

Snapsa snaps snabbt
snabbt full, fullt fall.

SVART.




Fri vers av Brynolf
Läst 169 gånger
Publicerad 2011-05-25 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf