Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer glömma mig

Du kommer glömma mig en dag,
kanske lovar du mig att du inte gör det
men det kommer du göra...


Du kommer glömma mig långsamt,
kanske är det mitt ansikte som försvinner
eller mitt namn som inte är helt rätt


Du kommer glömma det liv vi hade,
kanske inte allt ihop
då de ljuva minnen består


Du kommer glömma min röst,
mina ord och tonfall när jag viskar
"Jag älskar dig"


Du kommer glömma att jag får dig att skratta,
Du kommer att glömma första gången du kysste mig
Du kommer glömma hur jag känns i dina armar


Jag kommer förhoppningsvis glömma dig
kanske inte allt eftersom du var min första kärlek
och tydligen kommer man ihåg sådana...

Jag kommer förhoppningsvis glömma dig,
men om jag inte lyckas...
kan du åtminstone låtsats att du känner mig
när vi möts på stan?




Fri vers av Sikska
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-26 00:04



Bookmark and Share


  Bearded Bear
Oj denna var en ögonvätare. Näsduk fram.
Och bokmärkes fingret redo.....Tack för den!!
2017-01-17

  RosieLoveHeart
en som får mig att gråta jättefint underbart
2011-05-26

  Lisa Höglund
Åh... Jättefin och mycket bra. Gillar alla "du kommer glömma mig"-stycken, att du inte upprepade dig en enda gång utan tog fram nya situationer i varje stycke.
Slutet var sorgligt men knöt ihop texten. Berörande och bra text! :)
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska