Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet formar oss, alla erfarenheter...upplevelser..


Alla bär olika bagage..

Alla bär vi
olika bagage..
allt vi varit med om
bor i det fördolda
förändrar oss
formar oss
gör oss till den vi är idag
och det kan ingen ta ifrån
eller ändra på..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-27 08:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2011-05-31

  Coinriocht
Så sant så =)
2011-05-28

    Ninni
Så är det! Applåd!
2011-05-27

  Ninananonia VIP
Visst är det så...
Klokord i diktform :)
2011-05-27

  Maiah VIP
mycket sant....
2011-05-27

    ej medlem längre
Så sant så !
2011-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Freud hade en poäng där liksom beteendevetenskapen i allmänhet och Marx, som påpekade att människan är en produkt av sin miljö-
Men det är ändå inte hela sanningen...
2011-05-27

  M.A.J.R
Jag tycker verkligen om denna text
Så sant
Mycket bra skriftat
2011-05-27

  lodjuret/seglare VIP
en på en och samma gång såväl nedstämd som upplyftande, uppmuntrande text, att vi alla befinner oss på samma strand... även i ensamheten är vi tillsammans i att befinna oss 'där'
2011-05-27

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Sen gäller det bara att ständigt försöka göra det bästa av detta rika bagage.
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP