Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det materiella..

Materialismen
är bara en substans
i sökandet efter annat..

"Döda ting"
kan aldrig ersätta
själens behov..

Allt det materiella
vill lämnas kvar
varför detta jagande..







mare





Fri vers av mare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-01 11:01



Bookmark and Share


  Järnkatten
Tyvärr så drivs ju vårt samhälle av dessa krafter, något vi bör ändra på...
2011-06-02

    ej medlem längre
Det inre tomrummets röst och längtan misstolkas alltför ofta som längtan efter saker,saker och återigen saker av olika sorter och slag.
2011-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Ett substitut och ett surrogat som aldrig kan fylla tomrummet i det inre. Eller "indre", som Linda Bergling säger.
2011-06-01

  Black Bird
Intressant ...
Frågan är skriven ...
Tankarna surrar i huvudet
2011-06-01

  Bibbi VIP
Ja, "varför detta jagande.."?
2011-06-01

  Osvalds_Dotter VIP
En sann text.

.... vi föds tomhänta och vi dör tomhänta...
Låt det materiella bli ...
transparenta ;-)
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP