Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är du också en sökare?


Spelar det någon roll, att vi är?

tragiskt finner sin motsats
utan jakt
och sökande

klotets enda uppgift
är rörelse
och vårt
är att vi är

flyktigheter fångar oss när vi skyndar
där en kyss kan skapa eufori

vi kan känna för några sekunder

livet och att vi är

jordtider passerar av lemlästade tankar
som söker sin mening i misär

det vi slutligen finner
är att vi är

balansen stirrar oss djupt in i sanning
formar en verklighet som kan förklara
och förpassa de svarslösa till fantasin

vi blickar uppåt
söker utan karta
formar orden som ska kunna förklara

det vi slutligen finner
är att vi är

att vi bara är




Prosa av Max Poisé
Läst 278 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-27 10:53



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Horoskoptolkningar i konstellationens åttonde hus.
Ordzodiakens symmetri saknar skorpionens vändkrets.
Andra aspekten i första kapitlet skapar norra nodens tecken.
Dekadenta eliment dränker vattumannen.
2011-06-02

  aol
verkligen bra flyt och berörande
2011-05-31

  evana
Dina slutord - kärnan. Att vi bara "är". Tack för din text!
2011-05-28

  Monika A Mirsch VIP
en god läsning bjuder du på i arla morgonstunden med sommarljuset som är - TROLSKT
2011-05-28

  Anya VIP
Så sant, vi bara är. Filosofisk text. gillar särskilt:
klotets enda uppgift
är rörelse
och vårt
är att vi är
Säger så mycket!
2011-05-27

  M.A.J.R
Väldigt målande tycker verkligen denna vart skriftat otroligt
Super bra Max

B.M
2011-05-27

  Emme VIP
En vacker text som får
får mig att tänka efter,
Tack!
2011-05-27

  TT
...bra uppbyggd och härligt flyt i texten och språket...dessutom ett tänkvärt ämne som berör...BRA!!!
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé