Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar längtar..

Längtar till Amerika
där min pojke bor
längtar längtar längtar..
ge en kram så JÄTTE STOR !!







mare







Fri vers av mare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-27 21:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan då jag hade barn utomlands.
2011-05-31

  RosieLoveHeart
åå längtan en jobbig känsla , den är härlig och förgiftande på samma gång, en härlig å söt dikt om en längtan bra !!!!
2011-05-28

  Coinriocht
Väldigt fin dikt med en gullig avslutning ^^
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP