Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad blir det för mat?


jag bor granne med per morberg
det kan man väl säga fast det är några mil
hans hus är väl synligt från orangeriet
vid tullgarns slott
ibland sitter jag där och väntar
för jag har blivit besatt
fast jag vet att han är kort
precis som bruce
fast mycket manligare

ingen kan slänga ihop en maträtt
eller sparka igen en ungslucka
som per kan
ingen lagar mat från grunden som han
med fiskfonder och egenfångad strömming
som han röker ute på gården bredvid
sin jättewok som står vid bastun
som han strandat vid huset på vintern
det har jag sett

knivar, kastruller, karotter
han knullar dem säkert

för jag sitter där och glor från orangeriets kafé
sippar på mitt kaffe och väntar

sen går jag ett varv
runt tullgarns egna naturliga reningsverk
för om jag inte får se per så är det skit detsamma
han går i repris på repris hemma i min tvsoffa
där skinn i alla fall får möta skinn




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-27 12:33



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ler stort :-)
2011-05-27

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ler stort :-)
2011-05-27

    ej medlem längre
Även mitt barnbarn, Jack 1,5 år gillar att se på hans program! Vad drar vi för slutsatser nudå av hans berömda sexighet hahaha
Skämt åt sidan ett tag! Jag skrattade högt åt meningen med hans kastruller! Och när jag skrattar högt, ja då ÄR texten rolig!:)
Jag vill minnas att du hade ide- och ordtorka??? Du ljuger som ingen annan för här har vi beviset bland dem andra du har publiserat inom ett dygn hahahaha
Tummen upp dikt!!
2011-05-27

    Bodil Sandberg
haha jamenduvisst ää han såå manlig! och söööt som en polkagris!!
tror jag kommer och hälsar på och får mej en lite närmare titt på
pellekocken ..puttekocken från tvtipset var söt han me ☼

helt enkelt underbart häligt och delikat skriftat!!!
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP