Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflekterade i sommarvåren över livets gång, drömmar och förverkligande.




Min Egen

Min Egen Dröm
om Framtiden
Var den Verkligen
Min Egen?

Drömmen om 
Utbildning, Jobb
Man och Barn
Hem och Tomtebolycka

Fullföljde Drömmen
om Utbildning
Det blev
fem stycken

Fullföljde Drömmen
om Jobb
Det blev Utbrändhet
Sjukskrivning, Nytt Jobb

Fullföljde Drömmen
om Man
Det blev Två
kraschade Äktenskap

Fullföljde Drömmen
om Hem
Det blev Elva
och genomlevd Skuldsanering

Fann aldrig Drömmen
om Tomtebolycka
Lever nu Ensam
är Min Egen

 

© Gunilla N
    110511




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-27 19:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så ock för mig.
2013-07-18

  Rolando Furioso
Kanske människans lott att söka det vi tror vi behöver och uppleva kraschen innan vi når insikt.
Kram vännen.
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP