Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är uppenbart lågsäsong


Det är nu jag borde le
för i morgon
kan det vara försent

sanningen är svår
då kampen
vill märka ansiktet

Jag borde dansa
sjunga sånger
skratta hjärtligt

sanningen är hård
när allt sinar
i glädjens sjö

Det är nu jag borde be
skrika högt
mina önskningar

sanningen är skör
men tystnad
är också befriande




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-28 09:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om sanningen verkligen är sanning så befriar den.
Jesus sade att Han är sanningen.

Cool bild!
2011-05-28

  aol
underbart vackert berörande skaldat
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP