Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arroganta personer stör mig..


Fula arrogans..

Oh, denna arrogans
tycker INTE om !!
gör ansikten så fula
vill INTE bli som dom !!






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-28 11:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det.
2011-05-31

  Maiah VIP
och ...visst är de irriterande...
2011-05-28

  Maiah VIP
förstår precis... men man kan tänka så här... vem är det som äger problemet....jo den arroganta och den personen får själv sopa utanför sin dörr
2011-05-28

    ej medlem längre
Nej , bli inte som dem , arrogans är skit !
2011-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Inte jag heller, men jag blev värre.
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP