Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bara tillägga : Det finns massor av bra lärare som kämpar, för utsatta elever !! Dom ska applåderas !!!


Skolan är hård och kall..

Skolan i Sverige
har varit på nedgång länge
den är tuff kall opersonlig
och mobbning är inget nytt
men blivit mycket råare..
" Den måste bekämpas varje dag "
En artikel idag : 14-årig flicka slogs medvetslös
av fem tonårsflickor under femton år, i skolan !!
Jag kokar av ilska !!
och många vill INTE gå till skolan på grund av mobbning !!
Vad har vi för skola ?!?








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-28 20:18



Bookmark and Share


  Black Bird
Det är en intressant fråga där ...
Sådant kan jag se lite i skolan, men när lärarna inte kan göra så mycket ... vad ska dem då göra? Eller Vem kan göra något?

De andra eleverna kan inte göra så mycket, om en ser fem stycken kan inte en gå emot utan att bli slagen själv.

Det är svårt ...
2011-06-01

  Bibbi VIP
Så undrar jag också.
2011-05-31

  kirsti ylinikka VIP
Mobbningen som syns skall bekämpas, men den som inte syns?

Själv har jag fortfarande mardrömmmar efter att gått nio år ensam i skolan.
Om någon åtminstone gett mig stryk...
Inte ens lärarna såg.
2011-05-30

  Alva Johnsson VIP
Samhället ställer enorma krav på att bli adoptivföräldrar, men inga alls för att få bli biologiska föräldrar.
Vi kan inte bara skylla på samhället vad beträffar kriminalitet.
Mycket formas hemma vid frukostbordet.
2011-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Flumpedagogiken har tyvärr firat nya triumfer.
Det är feminismens fel att skolan blivit ett sammelsurium av terror.
2011-05-29

  Järnkatten
Ett samhälle i samhället, ibland helt ur kurs, många bryr sig som du säger men många orkar inte och "tunnlar" sitt seende, bra skrivet!!
2011-05-28

  Ninananonia VIP
Ja, det är upprörande! ...
2011-05-28

  SpamPippiL VIP
Vad har vi för samhälle övehuvudtaget? Är ganska rejält uppgiven över det mesta i dagens välfärdsland Sverige.

Brandfacklor och människor som reagerar är alltid av godo. Tack o lov ligger det inte i människans natur att ge upp och vara tyst. Önskar bara att fler tog till orda. Snyggt.
2011-05-28

  Maiah VIP
Ja du har så rätt så... när man har haft barn i den svenska skolan så undrar man varför de som avskyr att arbeta med människor har tagit jobb där, det är mig en gåta. Vi får inte glömma alla de eldsjälar som gör sitt bästa och gör fantastiska saker bland våra unga...
2011-05-28

  TynANK586
du förstår precis...
2011-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Skolan är en dummokratisk svinstia där eleverna får härska över lärarna. Precis som djävulen vill ha det.
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP