Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-05-28)


Floor me, pour me, adore me!

För mig
förför mig
gör mig
verbalt
oralt
passionssakralt
Fenomenalt

Floor me
pour me
adore me

För jag ser
jag hör
jag förstår

Äger
avväger

Inser
anser
utser
anger

Dig.
Om inte du
förekommer mig.









Fri vers av Stjärnregn
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 21:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig! :)
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn