Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-05-28)


Du gör oss gott

Det är smickrande
då du gör avkall
på dina principer
bara för att
få vara mig lite närmare.

Det gör oss gott.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn