Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fruktsallad


kvällen är matt
urlakad på färger
inga reflexer i vatten på våt asfalt
där ljuset dansar ikapp med regnstänk
jagar bilplåt och åker snålskjuts en stund

inte ens de blå balkongerna blänker

utan dis är gatlyktans sken
livlöst som en död fågel
stelt och kallt stirrar det på betonghus
bligar på lekparkens kedjade bildäck
hoppas på nederbörd
flingor eller droppar
bara något händer
så färgerna vaknar

en turkos UE skål med frukt
känner sig uttittad
mest mangon




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2011-05-28 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP