Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp.

Alla hårda ord

all smutskastning som sker.

Så trött på all skit

från båda håll.



Så står jag här

ensam i mitten.

Dras åt höger

dras åt vänster.



Vad hände med vårt bästa

vad hände med allt?

Glädjen blev till sorg

och sorgen till hat.



Jag orkar inte mer

snart vänder jag mig och går.

För vi som skulle komma först,

hamnade nu sist.



Jag hoppas tror och ber

att något kommer ske.

Att glädjen kommer tillbaka

och att jag inte ensam står kvar.




Fri vers av desideratum
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-29 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum