Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ensamhetens plats

Livet andades stillhet
poeten satt och lyssnade
på ensamhetens plats
bortom tid och rum
bortom livets stressiga vardag
stunden upplevdes helig
pennan låg vid sidan
tillsammans med vännen arket
tystnaden börja viska
töm ut ditt innehåll, låt det flöda
poeten kunde inte motstå
orden började rinna ur själens brunn
fullkomligt dansade ut i ljus
glödande full av liv till befrielse!





mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-18 11:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-05-22

  Bibbi VIP
Guds väg är inifrån och ut.
2014-05-22

  Gabrielle Laurèntzen
Underbart formulerat om en härlig skrivprocess!

Befriande!
2014-05-19

  Maria T
Vilken vacker dans på ensamhetens plats
2014-05-19

  Michaela Dutius
Inspirerande och levande text!

2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP