Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min pappa och jag är vegetarianer ;)


En trevlig söndag..

Det regnar och är grått
men i mitt inre är ljus
har firat min mamma
i mina föräldrars hus
vi har pratat vi har skrattat ;)
druckit kaffe och ätit mat
min pappa serverade
vegetariskt på fina fat ;)








mare









Fri vers av mare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-05-29 22:09



Bookmark and Share


  Black Bird
Trevlig text! Ett härligt minne!
2011-06-01

  Bibbi VIP
Ljust möte.
2011-05-31

  Lars Hedlin
Gott och ljust! :)
2011-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Fint att man kan mysa tillsammans.
Träffade min chef i går. Hon skulle äta sillunch med sin mor.
2011-05-30

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Å, så härligt!
2011-05-29

    ej medlem längre
Låter som en härlig dag!
2011-05-29

  Ninananonia VIP
En fin dag..:)
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP