Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En till dålig dikt av en till dålig människa.


golvet fanns för mig när jag föll

brydde du dig när jag föll?
när jag högg av ditt telefonnummer
och ramlade,

hej, ligger du här igen?
sade golvet

för golvet var det enda som log
som skrattade med mig
när jag låg där i mina spillror

då du satt på nattklubbar
och du skulle
bara umgås lite
bara dricka lite
bara prata lite

men ändå gjorde du så jävla mycket




Fri vers av Matilda E. Stridsberg
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-29 23:04



Bookmark and Share


  sevenmoredays
du är också jätteduktig!
2011-08-22

    ej medlem längre
varken dikten eller människan är dålig, Matilda.
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg