Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regnet blommade den dagen


regnet blommade den dagen
sådde vattenfrön i dina lockar
och fyllde sjöns yta med ringblommor

vi delade en slät sten
höll den med varsin hand
smekte den med fingrarna
tills de möttes på regnbågen
av våra skälvande auror
i doften av fukt
mellan okysst och kysst




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-30 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En skön och kärleksfull bild målas upp här. Som en tavla man inte blir mätt av att se på.
Underbar!
2011-05-30

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Regn som blommar, en härlig bild!
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP