Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad den som just nu behöver det. Upp och över och vidare!


Att ramla.

Låt inget eller ingen

stjäla din glädje

bra inställning till livet

att ha i bakfickan


Om Du råkar falla

Upp över och vidare!

Vad gagnar det till

att fördjupa sig

i orsak och verkan?



Dröj inte kvar

vid fel och brister;

glöm stötar och törnar

som livet givit dig!



Förtrösta på Gud,

älska Gud,

åkalla Gud!


Löpen...

för att du

må vinna lönen!



För att du må vinna

icke blott det

hjärtat åstundar

utan för att du må vinna Gud

din själs glädje och tillflykt.



Eller vad skulle du säga om en löpare,

som i missmod kastade sig till marken

inför sitt första hinder?



Nej, upp och över och vidare!

Gud vill vara din Ledare och ditt mål.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-05-30 15:35



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!
2011-06-07

  Eaglemountains VIP
Syr 40:26-27

För den gudfruktige finns ingen motgång,
han behöver aldrig söka hjälp.
Gudsfruktan är som en grönskande trädgård
och skyddar bättre än någon jordisk härlighet.


Ordspråksboken 4:25–27

Rikta blicken rakt framåt,
se på det som ligger framför dig.
Ge akt på var du sätter foten,
så vandrar du alltid på fast mark.
Vik inte av åt höger eller vänster,
håll dig borta från det onda.

Ordspråksboken 3:21-23
Bevara omdöme och klokhet, min son,
släpp dem inte ur sikte.
De skall skänka dig liv
och bli ett smycke för din hals.
Då kan du vandra trygg,
du kommer inte att snava.
2011-06-07

  mare VIP
Tack ! Så sant, dina ord inspirerar som jag sparar..
2011-06-01

  Maximillixen
Fint och upplyftande. /Maxi
2011-05-31

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Grattis till placeringen....:))
kram
kb
2011-05-30

  Eva Langrath VIP
Ord till uppmuntran och livskraft, tack
2011-05-30

  Eva Helene VIP
Kloka ord som jag tar till mig!
2011-05-30

  anits VIP
Så sant skriver du, men det
är inte alltid så lätt
2011-05-30

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Så är det vännen...
Upp på sadeln igen...
Och kommer man inte
upp själv så finns "Vi" ju
där för varandra..
"bär varandras bördor
så uppfyller ni Kristi lag"
Det har Du Bibbi gjort
många, många gånger
mot/för mig..... ;))
fått mig upp i sadeln
igen och igen.......;)

Applåder + Bo-märke


kb
2011-05-30

  poetryGirl
så sann...
2011-05-30

  M.A.J.R
Tackar bibbi denna text behövde jag verkligen
väldigt fantastisk skrivet =)
2011-05-30

    ej medlem längre
Tillit och förtröstan, Gud ger hjälp när vi ber om det, fast kanske inte på det sätt vi förväntade, men upp och vidare kommer vi!
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP